BALIKESİR / DURSUNBEY - Neziha Bal İlkokulu

Nis

Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında öğretim programlarının yanında öğrencilere özgüven,iş birliği ve sorumluluk duyguları geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya , milli ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik kültürel sanatsal sosyal etkinlikler düzenlenmektedir.

Mrt

Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik şube ekibi okulumuzda bir dizi eğitim gerçekleştirdi.

Mrt

Afetlere hazırlık adına okulumuzda deprem tatbikatı yaptık.

Mrt

Neziha Bal İlkokulu okul zeka oyunları turnuvalarında birinci olan öğrencilerimiz ilçe finallerine katıldılar.

Mrt

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencisi Yusuf TAYLAN' tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okul Etkinliklerimiz.

Mrt

İlçemiz Nene Hatun Mesleki Teknik Anodolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen anma günü etkinliklerine, okulumuzu müdürümüz Hasan Hüseyin Karacaoğlu temsil etti.

Mrt

Sıfır Atık Şehir temalı müzikli çocuk tiyatrosu okulumuz çok amaçlı salonunda oynandı.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası'na ait okulumuz çalışmaları sitemizde yayınlanmıştır.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Özel Büro Projesi olan "On Parmağımda On Marifet" Ocak ayı geri dönüşüm temalı etkinliklerine okulumuz da katkıda bulundu.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehitlerimiz ve gazilerimizin hatıralarının yaşatılması adına okul çocuk gazetemiz hazırlandı.

Ara

Okulumuz bahçesine asfalt serim işlemi yapıldı.

Ara

Her yıl düzenli olarak yaptığımız kütüphane ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Ara

Dursunbey İlçe Gençlik Merkezi okulumuza ziyerette bulunarak öğrencilerimiz ile tanışma fırsatı sundu.