BALIKESİR / DURSUNBEY - Neziha Bal İlkokulu

MİNİK ELLER,BÜYÜK HAYALLER

Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında öğretim programlarının yanında öğrencilere özgüven,iş birliği ve sorumluluk duyguları geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya , milli ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik kültürel sanatsal sosyal etkinlikler düzenlenmektedir...

Dursunbey Halk Eğitim Müdürlüğü; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama haftasında geleneksel sanatların tanıtılması ile kültürel mirasımızın korunması, öğrencilere yeni ilgi alanları oluşturması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla; "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" adlı bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan 4. sınıf öğrencilerimiz örgü tekniklerini ve sulu boya tekniklerini denediler. Ortaya koymuş oldukları ürünlerden oldukça hoşnut kalan öğrenci ve eğiticilerimiz etkinliklerin farklı formatlarla devam edeceğini aktardılar. Okulumuz adına Dursunbey Halk Eğitim Merkezi'ne çok teşekkür ediyoruz.

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 09.05.2024 14:55 - Görüntülenme: 32